0413 487 080
Doornboomstraat 38, 5091 CB Middelbeers
kees@wanrooijmakelaardij.nl

Neereindseweg 39

Neereindseweg 39, 5091 RC Oost-, West- en Middelbeers, Nederland

Details

Uitgebouwde levensbestendige twee onder een kapwoning met slaap- en badkamer op de begane grond. Separate garage, rustig gelegen nabij natuur en alle voorzieningen en op korte afstand van Middelbeers, Oirschot en de A58. Ruim perceel van maar liefst 864 m².

Begane grond

HAL
Entree. Hal met betonvloer, trapopgang, vernieuwde meterkast (16 groepen, 3 x aardlekschakelaar) toegang tot geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en voorbereiding fontentje.

WOONKAMER
Woonkamer met veel lichtinval. De woonkamer is met een betonvloer met vloerverwarming afgewerkt, de wanden en het plafonds zijn strak gestuuct en de woonkamer beschikt over elektrisch bedienbare rolluiken. In de trapkast vindt u de aansluiting voor de wasmachine en de unit vloerverwarming. Aan de zijkant bevindt zich de schuifpui met elektrisch bedienbaar naar de inrit.

KEUKEN
De keuken met betonvloer dient nog te worden geplaatst en zal in open verbinding staan met de woonkamer. De mechanische en elektrische (krachtstroom) voorbereidingen zijn aangelegd, evenals de geïntegreerde (Bora) afzuiging. De Cv ketel is gesitueerd in de keukenhoek (Remeha HR combiketel 2020).

SLAAPKAMER
De slaap- en badkamer zijn gesitueerd aan de achterzijde en vanuit de keuken bereikbaar. De slaapkamer heeft een betonvloer en eveneens gestucte wanden en plafond.

BADKAMER
De geheel betegelde badkamer beschikt over een dubbele wastafel met badkamermeubel, radiator, voorbereidingen voor een douche, ligbad en wandcloset. Schuifpui aan achterzijde, tevens met een elektrisch bedienbaar rolluik.

1e verdieping
OVERLOOP
De overloop met houten vloer geeft toegang tot de 2 slaapkamers en de vaste inbouw kast. De tussenvloer is met steenwol geïsoleerd.

SLAAPKAMERS
Slaapkamer 1 aan achterzijde voorzien van een houten vloer, stucwerk wanden, gipsplaten plafond en radiator aansluiting. heeft een laminaatvloer, stucwerk wanden en een gipsplaten plafond. Slaapkamer2 is gelegen aan de voorzijde en voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wanden, gipsplaten plafond en radiatoraansluiting.

Buiten
Gedeeltelijk verharde, ruime inrit naar garage met stalen kanteldeur. Aan de achterzijde van de garage bevindt zich een overdekt terras. De riante achtertuin met alle privacy en vrij uitzicht bestaat verder uit bestrating, gazon en een vijverpartij.

Algemeen
– CV: HR combiketel (Remeha 2020)
– Nieuwe begane grondvloer met isolatie en vloerverwarming
– Glas geïsoleerd met uitzondering van bovenlicht van de voordeur
– Bitumen plat dak deels vernieuwd en geïsoleerd
– Temperatuur ruimtes begane grond afzonderlijk instelbaar
– Begane grond voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken en aluminium kozijnen
– Tweekapper met garage
– Rustig gelegen nabij Middelbeers, Oirschot en de A58
– Ruim perceel van maar liefst 864 m²
– Levensbestendige woning met slaap- en badkamer op de begane grond

Plattegrond

118575399_neereindseweg_3_begane_grond_first_design_20220318_b378ff.jpg

118575399_neereindseweg_3_1e_verdieping_first_design_20220318_332a1f.jpg

118575399_neereindseweg_3_garage_untitled_20220318_1244e4.jpg