0413 487 080
Kaarsenmaker 64, 5091 GS Middelbeers
[email protected]

Willibrordstraat 4

Willibrordstraat 4, 5091 CD Oost-, West- en Middelbeers, Nederland

Details

Heerlijk wonen in hartje centrum van Middelbeers!
Riante vrijstaande woning met hobbyruimte, garage en tuinhuisje. Gelegen op een ruim perceel met een privacy biedende achtertuin.

BEGANE GROND

ENTREE/HAL
Entree. Hal met tegelvloer, meterkast ( 8 groepen, 1 x geschakelde krachtstroom, 2 x aardlekschakelaar) en trapopgang. Vanuit de hal heeft u toegang tot zowel de woonkamer als de keuken.

KEUKEN
De keuken beschikt over een Noorse leistenen vloer en een keukeninrichting in hoekopstelling. De volgende apparatuur is voorhanden: 4-pits keramische kookplaat, oven, afzuigkap en een losse magnetron. Vanuit de keuken is de kelder, de woonkamer en de bijkeuken bereikbaar.

KELDER
Geheel betegelde en praktische kelder.

BIJKEUKEN
Deels betegelde bijkeuken met aansluitingen voor de wasapparatuur en een uitstortgootsteen. Tevens vindt u hier het deels betegelde toilet met een staand closet en fonteintje.

TUSSENPORTAAL
Het tussenportaal geeft toegang tot de hobbyruimte en beschikt over een zijingang en een deur naar de tuin.

HOBBYRUIMTE
Deze praktische hobbyruimte / speelkamer is voorzien van een vinyl vloer, schoonmetselwerk / houten schroten wanden en een gevelkachel. Deze ruimte kan tevens worden gebruikt als slaapkamer, indien u levensbestendig wilt wonen.

WOONKAMER
De uitgebouwde en sfeervolle woonkamer met veel lichtinval beschikt over een Noorse leistenen vloer en een schouw. De wanden zijn behangen en het plafond betreft een sierbalken plafond.

EERSTE VERDIEPING

OVERLOOP
Vanuit de overloop zijn 3 slaapkamers en de badkamer bereikbaar.

SLAAPKAMERS
Slaapkamer 1 beschikt over een vinyl vloer, spachtelputz wanden, een schroten plafond en een wastafel. Slaapkamer 2 beschikt over een vinyl vloer, spachtelputz wanden, schroten plafond en een vaste inbouwkast. Ouderslaapkamer 3 heeft vloerbedekking, behangen wanden en een schroten plafond.

BADKAMER
Geheel betegelde badkamer met ligbad, douchecabine met thermostaatkraan, wastafel, staand closet en mechanische ventilatie.

TWEEDE VERDIEPING
Deze ruime bergzolder is via een vlizo trap in een van de slaapkamers bereikbaar.

TUIN
Keurige voortuin met sierbestrating, beplanting en kunstgras.
De achtertuin is aan de voorkant via een afsluitbaar toegangspoortje bereikbaar. Vanuit het tussenportaal is de geheel omheinde achtertuin bereikbaar. De fraai aangelegde achtertuin bestaat uit sierbestrating, beplanting en kustgras. Tevens vindt u hier het houten tuinhuis met overkapping en elektra. Privacy is gewaarborgd. Vanuit de buitenzijde is de garage bereikbaar en beschikt over een elektrisch op afstand bedienbare roldeur en elektra.

ALGEMEEN:
– centrum van bourgondisch Middelbeers
– Privacy biedende achtertuin
– Goede uitvalswegen (A2 en A58) naar Eindhoven, Tilburg en Den Bosch
– Aan prachtige natuur geen gebrek. U kunt wandelen over de Landschotse heide met diverse vennen zoals het Wit Hollandven, Kromven, Keijenhurk en Berkven.
– Benieuwd naar deze woning? Maak snel een afspraak om dit unieke plekje te komen bekijken.

Plattegrond

128584893_willibrordstraa_begane_grond_begane_grond_20220929_b92220.jpg

128584893_willibrordstraa_1e_verdieping_begane_grond_20220929_ccd80c.jpg

128584893_willibrordstraa_zolder_begane_grond_20220929_a56396.jpg

128584893_willibrordstraa_kelder_first_design_20220929_97dc52.jpg

128584893_willibrordstraa_berging_first_design_20220929_9397c9.jpg