0413 487 080
Doornboomstraat 38, 5091 CB Middelbeers
kees@wanrooijmakelaardij.nl

Over

rsz_1wanrooijmakelaardij-2

Uw persoonlijke makelaar

Wanrooij makelaardij is gevestigd aan de Doornboomstraat 38 te Oost-, West- en Middelbeers in een modern pand. Wanrooij Makelaardij is lid van Vastgoedpro.

Wanrooij Makelaardij is al ruim 10 jaar een zelfstandige onderneming actief op het gebied van verkoop, aankoop en het taxeren van woonhuizen en bedrijfspanden. Met ruime ervaring kan Wanrooij Makelaardij u op deskundige wijze adviseren.

Bij Wanrooij Makelaardij heeft u uitsluitend te maken met de makelaar: uw persoonlijke makelaar.

Geen 9 tot 5 mentaliteit, duidelijk, eerlijk, open communicatie, geen capsones en no-nonsens zijn begrippen die bij Wanrooij Makelaardij centraal staan. Wij zullen u op-en-top van dienst zijn. Bij Wanrooij Makelaardij is de klant koning en blijft de klant koning het hele traject door vanaf het moment dat uw woning in de verkoop is genomen tot en met het moment van overdracht bij de notaris. Met persoonlijke aandacht en altijd uitgaande van de belangen van de opdrachtgever wordt uw woonhuis op actieve wijze verkocht.

Verkoop in 7 stappen

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek zullen wij uw woning bekijken en zullen wij u informeren over de werkwijze van Wanrooij Makelaardij. De verkoop van uw woning is een grote verantwoordelijkheid en we zullen elkaar regelmatig spreken. Wederzijds vertrouwen en goede communicatie vormen de basis voor een prettige samenwerking.

Wat is uw woning waard en wat is een goede vraagprijs voor uw huis? Er zijn vele factoren die een rol spelen bij het bepalen van de verkoopprijs, zoals locatie, bouwjaar, energielabel, staat economie en woningmarkt. Al deze gegevens worden zo goed mogelijk in kaart gebracht, waarna Wanrooij makelaardij een vrijblijvend advies uitbrengt.

De verkoopprijs is vastgesteld. Nu gaan we aan de slag met de promotie van uw woning.

Keuze 1:

– Professionele foto’s
– Plattegrond op basis van bouwtekening

Keuze 2:

– Professionele foto’s
– 360° fotografie
– VideoslideShow
– Floorplanner plattegrond

Keuze 3:

– Professionele foto’s
– 360° fotografie
– VideoTour
– Floorplanner plattegrond

In alle gevallen wordt een verkoopbrochure gemaakt:
– Aanbieden op internet: www.funda.nl en www.wanrooijmakelaardij.nl
– Aanbieden op www.facebook.com/wanrooij-makelaardij
– Aanbieden via ons netwerk
– Raampresentatie Doornboomstraat 38 te Middelbeers
– Plaatsen tuin- of V-bord

Wij begeleiden geïnteresseerden bij de bezichtiging van uw woning. Wij informeren kijkers op een objectieve manier en beantwoorden eventuele vragen. Na de bezichtiging neemt Wanrooij makelaardij contact met u op om zijn indruk met u te bespreken.

Als een bezoeker van uw woning serieus geïnteresseerd is, zal hij of zij een bod doen via Wanrooij Makelaardij. Wij bespreken dit met u en geven een advies over een eventueel tegenbod. Omdat wij vaker met dit “bijltje hakken” kunnen wij een goede inschatting maken van uw onderhandelingspositie. Uiteraard bepaald u zelf wat u met ons advies doet.

Zodra het bod is geaccepteerd en de overige voorwaarden zijn besproken, zullen wij een voorlopige koopovereenkomst opstellen. Hierin worden de voorwaarden van de koper(s) meegenomen, maar evengoed uw belangen als opdrachtgever.

Op de dag van de overdracht zult u samen met ons en de kopers, door het huis gaan om vast te stellen dat deze in goede staat verkeerd. Ook worden de meterstanden opgenomen. Daarna gaat u naar de notaris voor de overdracht. Proficiat, uw huis is verkocht!

De regels omtrent taxatierapporten zijn de laatste jaren aangescherpt. Vrijwel alle hypotheekverstrekkers accepteren alleen nog maar taxatierapporten van erkende onafhankelijke NWWI taxateurs. Onafhankelijk wil zeggen dat zij niet ook de aan- of verkoop van het huis mogen verzorgen. Wanrooij makelaardij is officieel bevoegd NWWI taxateur en gecertificeerd door SCVM en NRVT.

Een taxatie bestaat uit de volgende onderdelen:
– Kadastrale recherche
– Onderzoek naar bestemmingsplan
– Marktonderzoek op basis van vergelijkbare verkooptransacties
– Inspectie van de woning of het appartement
– Berekeningen op basis van inhoud en perceel grootte
– Beoordeling locatie (omgeving en ligging)
– Opstellen taxatierapport
– Validatie van het rapport door NWWI

Voor veel mensen is de aankoop van een eigen woning een van de belangrijkste en moeilijkste beslissingen in hun leven. Als koper is het zeer belangrijk alle aspecten van de aankoop duidelijk te hebben. U heeft namelijk als koper een plicht; de onderzoeksplicht. U kunt een verkoper niet aansprakelijk stellen als u een ‘verborgen gebrek’ aan het woonhuis ontdekt dat u vooraf redelijkerwijs had kunnen weten. Ook bent u zelf verantwoordelijk voor zaken die u kunt nazien in publieke registers, zoals het Kadaster, Gemeentelijke bestemmingsplannen of milieuverordeningen. Wij letten op juridische aspecten, gaan na of er erfdienstbaarheden, bijzondere lasten en beperkingen, afzonderlijke zakelijke rechten of kwalitatieve verplichtingen aanwezig zijn.

Niet alleen voor de onderzoeksplicht is het van belang dat u ons inschakelt, maar ook voor de uiteindelijke koopsom. Wij doen er alles aan om de koopsom zo laag mogelijk voor u te houden. Waarschijnlijk bent u met Wanrooij als aankopend makelaar duizenden euro’s goedkoper uit dan dat u alles zelf probeert te regelen met de verkopend makelaar. Wij kennen namelijk de marktmechanismen en het daarbij behorende onderhandelingsspel. U kunt ons inschakelen om een woning voor u te zoeken, maar u kunt ons ook inschakelen indien u al een woonhuis op het oog heeft.

1. Geschikte woning zoeken
Het opstellen van een persoonlijk aankoopprofiel aan de hand van uw wensen en mogelijkheden.
2. Bezichtiging
Desgewenst begeleiding bij bezichtiging
3. Extra onderzoek
Beoordelen van milieutechnische- en bouwkundig/technisch onderzoek
4. Onderhandelingen
Professionele onderhandelingen over prijs en overige voorwaarden in overleg met u en uit uw naam.
5. Ondertekening voorlopige koopakte
Wanrooij makelaardij controleert de door verkopend makelaar opgestelde koopakte. Eventuele onjuistheden worden gecorrigeerd.
6. Uw woning financieren
Vrijblijvend advies bij de bepaling van uw financiële positie en bemiddeling bij het contact met een onafhankelijk financieel adviseur.
7. Naar de notaris
Om aan alle wettelijke en juridische eisen te voldoen vindt op de dag van levering de overdracht plaats bij de notaris, het zo

U wilt uw woning of bedrijfspand verhuren. Wanrooij Makelaardij verzorgt van begin tot eind de complete begeleiding waarbij wij rekening houden met alle verhuurfacetten, zoals huurprijs, borg, verzekering, looptijd en huurovereenkomsten.

De meeste kopers zullen hun nieuwe woning financieren. Meestal gebeurt dit door het afsluiten van een lening. Men kan terecht bij een hypotheekbank of bij een andere geldverstrekker. Het beste advies komt van een onafhankelijk tussenpersoon, die kan beoordelen welke geldverstrekker (bank) bij u past. Wie heeft de laagste rentestand en welke hypotheekvorm past het beste bij u. Er zijn een flink aantal verschillende hypotheekvormen. Welke vorm het beste bij u past is afhankelijk van een aantal factoren. Uw huidige en toekomstige inkomen is van belang, uw leeftijd, uw bestaande financiële verplichtingen, uw bestedingsmogelijkheden en -wensen etc.