0413 487 080
Doornboomstraat 38, 5091 CB Middelbeers
[email protected]

t Ven 7

Het Ven 7, 5091 BN Oost-, West- en Middelbeers, Nederland

Details

Heerlijk wonen in de kern van Middelbeers, supermarkt om de hoek, nabij landgoed De Baest en natuurgebied de Landschotse Heide!

Gemoderniseerde en uitgebouwde tweekapper met carport, berging en overdekt terras. De woning beschikt over vier slaapkamers. De ruime achtertuin op het Westen biedt alle privacy.

BEGANE GROND MET VLOERVERWARMING

ENTREE/HAL
Entree. Hal met tegelvloer, moderne meterkast, vaste inbouw kast en trapopgang

WOONKAMER
Uitgebouwde, riante, sfeervolle, woonkamer met veel lichtinval en zicht op de tuin bestaat uit een zitkamer en een eetkamer. De woonkamer beschikt over een tegelvloer met vloerverwarming stucwerk wanden en plafond. Een schuifpui met loopdeur geeft toegang tot het overdekte terras.

KEUKEN
De open keuken beschikt over een keukeninrichting met hoekopstelling en tegelvloer met vloerverwarming. De volgende apparatuur is aanwezig: 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser (2023), 1 ¼ rvs-spoelbak, koelkast, vrieskast en combimagnetron.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de hal aan de achterzijde.

HAL ACHTERZIJDE
De hal met tegelvloer aan de achterzijde is vanuit de carport bereikbaar en beschikt over aansluitingen voor de wasapparatuur op een praktische verhoging.

TOILET
Het moderne toilet is geheel betegeld en uitgevoerd met een hangend closet, een fonteintje, automatische verlichting sensor en mechanische ventilatie.

KANTOOR/ HOBBYKAMER
Naast een tegelvloer met vloerverwarming zijn de wanden en het plafond (inbouwspots) gestukt.

EERSTE VERDIEPING
Via een dichte trap is de eerste verdieping bereikbaar.

OVERLOOP
De lichte overloop heeft een open verbinding met de hal op begane grond. De overloop heeft toegang tot drie slaapkamers en badkamer.

SLAAPKAMERS
Drie slaapkamers zijn uitgevoerd met een laminaat vloer, gestukte wanden en plafond. Alle slaapkamers zijn ruim en beschikken over horren, rolluiken, welke helpen bij het reguleren van lichtinval en privacy. Twee slaapkamers beschikken over praktische inbouwkast(en) en één slaapkamer heeft een wastafel.

BADKAMER
Geheel betegelde badkamer met ligbad – douche combinatie, een wastafelmeubel en een hangend closet.

TWEEDE VERDIEPING
Via een vaste trap is de voorzolder met CV (december 2020) opstelling bereikbaar. Slaapkamer 4 met 2 x dakvenster en bergkasten onder beide dak schuinten.

ALGEMEEN:
– De woning is in 2008 uitgebouwd
– Overdekt terras 2008
– 2006: 1e verdieping voorzien van kunststof kozijnen met geïsoleerd glas en rolluiken
– Goede uitvalswegen (A2 en A58) naar Eindhoven, Tilburg en Den Bosch
– Aan prachtige natuur geen gebrek. U kunt wandelen over de Landschotse heide met diverse vennen zoals het Wit Hollandven, Kromven, Keijenhurk, Berkven en landgoed De Baest.

Middelbeers is een dorp in de Nederlandse gemeente Oirschot, gelegen in regio de Kempen, provincie Noord-Brabant en het grootste van de drie Beerzen.
Middelbeers ligt ingeklemd tussen de buurtschappen Voorteind en Kuikseind, respectievelijk ten noorden en ten zuiden van Middelbeers. Ongeveer anderhalve kilometer ten noordoosten van Middelbeers ligt Oostelbeers, en op ongeveer vier kilometer in dezelfde richting ligt de gemeentelijke hoofdplaats Oirschot.
Ten westen van het dorp stroomt de Groote Beerze en ten oosten de Kleine Beerze. Beide riviertjes hebben, naast de oorspronkelijke meanderende bedding, een omleidingskanaal. Langs de dalen van deze riviertjes zijn hier en daar stroken naaldbos.
Ten zuiden van Middelbeers strekt zich de Landschotse Heide uit, een heidegebied met vennen dat omringd wordt door naaldbossen.
Ten noorden van Middelbeers ligt het landgoed Baest.

Benieuwd naar deze woning? Maak snel een afspraak om deze stijlvolle woning te komen bekijken.

Plattegrond

154334838_1497344_t_ve_begane_grond_first_design_20240318_becaa3.jpg

154334838_1497344_t_ve_eerste_verdiepi_first_design_20240318_af8fbc.jpg

154334838_1497344_t_ve_tweede_verdiepi_first_design_20240318_435994.jpg